Cube fietsen


Cube fietsen worden gemaakt in het Duitse Waldershof en bestaat sinds 1993. In 2001 is Fietsland.com in Eersel als eerste Cube dealer voor Nederland en Belgie begonnen met de verkoop en onderhoud aan Cube mountainbikes en Cube racefietsen. In de daarop volgende jaren is het merk Cube Bikes uitgegroeid tot een gerenomeerd merk met een zeer uitgebreide Collectie. De Cube collectie bestaat o.a. uit:
Cube mountainbikes hardtail
Cube mountainbikes fullsuspension
Cube racefietsen
Cube gravelbikes
Cube trekking fietsen
Cube kinderfietsen
Cube Elektrische fietsen

In 2011 is Fietsland.com Cube Premium Dealer geworden voor de provincie Noord Brabant. Dit houdt in dat u bij ons een ruim aanbod Cube fietsen vind, maar ook een ruime keuze aan Cube accessoires, Cube kleding, Cube helmen en Cube schoenen. Fietsland.com is de Cube Bikes dealer voor het Zuiden van Nederland waaronder de regio De Kempen, Eindhoven, Veldhoven, Tiburg, Valkenswaard, Hilvarenbeek. Veel klanten uit Belgie weten ook de weg naar Fietsland in Eersel te vinden doordat wij slechts 10km van de grens met Belgie bij Lommel gevestigd zijn. Ook door onze gunstige ligging aan de snelweg E34 / A67 van Eindhoven naar Arendonk / Turnhout / Antwerpen, snelle levering en interessante prijs te opzichte van Cube dealers in Belgie leveren wij vele Cube fietsen aan klanten uit Belgie.


Sinds 2011 is de Cube collectie uitgebreid met elektrische fietsen. Hierbij wordt altijd gebruik gemaakt van het bekende en betrouwbare Bosch middenmotor systeem. De Cube e-bike collectie is de afgelopen jaren enorm uitgebreid en inmiddels vind je Cube elektrische fietsen in diverse uitvoeringen zoals:

Cube elektrische mountainibikes
Cube eektrische mountainbike fullsuspension
Cube elektrische tour en trekkking fietsen
Cube elektrische stadsfietsen