Scott mountainbike

Scott mountainbike

Scott mountainbike Eersel Eindhoven Lommel Kempen
Scott ontwikkelt inmiddels jarenlang innovatieve mountainbikes en is een van de meest vooraanstaande mountainbike merken. Een Scott mountainbike kenmerkt zich door een licht, sterk frame, een goede afmontage en goede geometrie. En dat merk je tijdens het mountainbiken, zowel als beginner, betere amateur of professional. Of je nu één van de mooie routes in de omgeving Eersel, 'rondje Best', Valkenswaard of een andere route in de Kempen rijdt, bij Fietsland.com is er altijd een Scott mountainbike die bij jouw past. En, daarover adviseren wij je natuurlijk graag.

Sinds 2008 is Fietsland.com in Eersel officieel Scott dealer voor de regio, Eindhoven, De Kempen, Tilburg, Valkenswaard, Turhout en Lommel. Vele klanten uit de regio zuid Nederland en Noord Belgie hebben onze winkel gevonden. 


SCOTT mountainbikes ; DE TOP ALS HET GAAT OM KWALITEIT EN TECHNIEK

Scott is sinds vele decenia een gerenomeerd mountainbike en racefietsen merk. Het merk Scott behoort tot de top en dit ziet u ook terug in de technieken en kwaliteit. Sinds vele jaren verschijnen diverse pro-teams op Scott racefietsen aan de start en uiteraard ook als eerst bij de finish van diverse grote wedstrijden. Ook in de mountainbike wereld is Scott marktleider met super lichte frame en innovatieve veersystemen. Niet voor niets rijdt meervoudig wereld kampioen Nino Schruter op een Scott Scale mountainbike.

 

Scott Mountainbike Test Center


Fietsland.com is ook officieel Scott Test Center. Dit houdt in dat u bij ons terrecht kunt om diverse Scott mountainbike te komen testen. Ons test programma bestaat uit de volgende fietsen:
Scott Spark 910
Scott Spark 710
Scott Scale 910
Scott Scale 710
Scott Scale 710 plus
Scott Genius 920
Indien u gebruik wilt maken van onze test fietsen dient u vooraf een spraak te maken. Dit kan simpelweg door een telefoontje of e-mail. Wij informeren u dan graag over de voorwaarde.Scott Scale, Scott Spark, Scott Genius

Wij beiden een uitgebreid assortiment Scott fietsen. Van de Scott Scale, Scott Aspect, Scott Spark tot de Scott Genius.
De collectie scott bikes is zeer uitgebreid en bestaat o.a.uit:
Scott mountainbikes hardtail
Scott mountainbikes fullsuspension
Scott racefietsen
Scott trekking fietsen
Scott kinderfietsen
Scott Elektrische fietsen